10 faktaa hiustutkimuksesta


  1. Hiustenlähdön taustalla on aina useita tekijöitä. Siksi yksi pilleri ei tilannetta korjaa.                                                                
  2. Hiusten kasvualustana on koko keho. Hiukset tarvitsevat ravintoa ja sitä ne saavat kehosta päivittäin. Uusia hiuksia syntyy 50-100 joka päivä.                                                                  
  3. Hiukset ovat kehon hyvinvoinnin tehokas mittari. Hiukset reagoivat herkästi ja nopeasti kehon häiriötekijöihin ja puutostiloihin.                                                                                   
  4. Hiuksen juuri on lähes tutkimaton alue. Hiusjuuren kasvualueelta ei voi ottaa tutkimuskoepalaa, koska siihen ei koskaan enää kasvaisi hiuksia. Hiusjuurta voidaan kuitenkin tutkia lääketieteellisellä mikroskoopilla.                                                                                  
  5. Ihminen on yksilö. Ihmiset ovat erilaisia, eikä kaikilla ole samoja hiustenlähtöön vaikuttavia haittatekijöitä. Jokaiselle laaditaan tutkimuksen pohjalta henkilökohtaiset hoito-ohjeet.                               
  6. Perusasiat kuntoon. Ravinto, liikunta, lepo. Kaikki hiusten kuntoon vaikuttavat tekijät on otettava huomioon, kun hiuksia lähdetään palauttamaan. Pelkästään shampoolla ja pillereillä ei voi korjata hiustenlähtöä.                                                                                                        
  7. Kehon tasapainoa tavoitellaan. Riittävät tiedot taustatekijöistä ovat tärkeitä: elintavat, perinnöllisyys, sairaudet, lääkkeet, ruokatottumukset ja yliherkkyydet.                                          
  8. Hiuspohjan tulehdukset yleistyneet. Lievät ja vakavat hiuspohjan tulehdukset ovat lisääntyneet merkittävästi. HiusAkatemia on jo 90-luvulta lähtien menestyksekkäästi käyttänyt kehittämäänsä turvallista kapillaarihoitoa hiuspohjan tulehdusten hoitoon.                                       
  9. Nykyajan ongelmat. Ympäristömyrkyt, tehoviljely, keinolannoitteet, torjunta-, säilöntä- ja lisäaineet. Ravinnossa olevat puutteet ja haitalliset aineet lisäävät haasteita. Erilaiset allergiat, suolisto-ongelmat, hilseet sekä ihon ja hiuspohjan kutinat ovat lisääntyneet merkittävästi ja ne näkyvät hiusten kunnon heikentymisinä ja hiustenlähtönä.                                                               
  10. HiusAkatemian hiustutkimus on ainutlaatuista maailmassa. Poikkeuksellisen pitkäjänteinen tutkimus ja kokemus, hoitojen kehittäminen ja lukuisat hiuksensa takaisin saaneet tyytyväiset asiakkaamme ovat mahdollistaneet hiusten hyvinvointiin ja hiustenlähtöön liittyvän tietotaidon jatkuvan kehitttämisen. HiusAkatemia kouluttaa hiustutkijoita ja lisensoi hoitomenetelmiään hiusalan ammattiliikkeille.